Zana Bihiku | Bibliografia


1 Toreadorët : ditar poetik / Jorgo Çati; Zana Bihiku; Lefter Vogli
2 Mall dhe nostalgji : Poezi / Jani Guxo; Zana Bihiku
3 Mërmërimë mes gurgullimash : poemë / Jorgo Çati; Zana Bihiku
4 Kumti i vonuar : tregime / Jorgo Çati; Zana Bihiku; Bardhyl Maliqi
5 Një pajton me ëndrra : fabula / Jorgo Çati; Zana Bihiku; Jorgo Bllaci
6 Shëndetësia në udhëkryqin e tranzicionit... / Zana Bihiku
7 Minoriteti grek e mbështeti dhe do ta mbështesë PBDNJ-në" : Intervistë me Z. Sotir Qirjazi, Kryetar i Organizatës së Minoritetit Etnik Grek "Omonia" / Sotir Qirjazati; Zana Bihiku
8 "Traktatet ligjore të Këshillit të Evropës mbi mbrojtjen e pakicave e legjislacioni shqiptar" / ; Zana Bihiku
9 Hapa konkrete per reformimin e PS-së shqiptare? / Zana Bihiku
10 Prokuroria, Policia dhe Gjykata konfliktojnë / Zana Bihiku
11 Kolltukofagët që "hëngrën" Nanon, rrezik edhe për Majkon / Zana Bihiku
12 "Gruaja në Ballkanin 2000" :Nga punimet e Forumit dyditor në Selanik / Zana Bihiku
13 Prokuroria -imuniteti Ruli [Uka] dhe Parlamenti :Komunikata e Dragoshit, akuzë për Parlamentin? / Zana Bihiku
14 Kryetari Melo takohet me fshatarë të NovoselEs, Nortës dhe Zvërnecit :Askush nuk ka të drejtë të pengojë veprimtarinë e partive politike / Zana Bihiku
15 A do t'i hiqet imuniteiti deputetit Dokle? / Zana Bihiku
16 Brozi :"Nano duhet të presë deri në vjeshtë" :[Rreth mbledhjes së Plenumit Penal të Gjykatës së Kasacionit për shqyrtimin e kërkesës së F. Nanos] / Zana Bihiku
17 Kryetari i PBDNj, z. Vasil Melo viziton Korçën, Ersekën, Leskovikun / Zana Bihiku
18 Veprimtari të PBDNj-së: Mallakastër, Fier, Kukës. Asiston kryetari i PBDNj-së z. Vasil Melo / Zana Bihiku
19 Berisha : "E dija që Greqia do ta ndihmonte Shqipërinë për në KE" Arsenis: "Ne jemi të hapur t'i japim çdo ndihmë Shqipërisë" :Nga vizita e ministrit grek të Mbrojtjes z. G. Arsenis / Zana Bihiku
20 Shqipëri - Austri :Tradicionalisht kanë qenë dhe do të mbetem miq :[Mbi vizitën e presidentit federal të Austrisë z. Thomas Klesti në Shqipëri] / Zana Bihiku
21 Avokatët nuk pranojnë të kualifikohen kur thotë ligji??? / Zana Bihiku
22 Deri kur prokuroria e Tiranës do të japë pretenca inkompetente? / Zana Bihiku
23 Gjykatat japin vendime, por a ekzekutohen ato? / Zana Bihiku
24 Qeleshi: Transferova 13 prokurorë dhe hetues / Zana Bihiku
25 Gjykata, Prokuroria dhe politikanët :Tre segmente penguese për vendosjen e rendit / Zana Bihiku
26 "Çështja Nano"i ndan apo i bashkon socialistët ? / Zana Bihiku
27 Shteti të rregullojë disnivelet në pensionet e arsimtarëve. Shqetësimet e minoritetit, Ministria i ka pritur me dashamirësi : Intervistë me z. Andrea Marto, zëvendëministër i Arsimit / Andrea Marto; Zana Bihiku
28 "Minoriteti grek e mbështeti dhe do ta mbështesë PBDNJ-në : [Intervistë me z. Sotiraq Qirjazi Kryetar i organizatës së Minoritetit Etnik Grek "Omonia" / Sotir Qirjazati; Zana Bihiku
29 Ato që i njohim, pranojmë e nënshkruajmë t'i zbatojmë dhe në praktikë. Prononcohen liderët e partive politike e deputetë : [Arsimi i minoritetit] / ; Zana Bihiku

Commenti

Post più popolari