Post

Sadik Kaceli | Realist painter

Abdurrahim Buza | Figurative painter

Si dje komisaret e kuq, edhe sot po i marrin shpirtin ketij populli !!

Homazh për Prof. Dr. Koço Bihikun ~ Prof.Dr. Jorgo Bulo

Reçence mbi monografine “Një jetë, dy epoka” të studiueses Zana Bihiku

Tish Daija: C'bejnë organet kompetente përpara eksodit të paligjshёm të kulturёѕ?

Rikthimi ne skene i Edi Luarasit

Publications by Ikbal Bihiku | Books

Ikbal Bihiku | Drawing

Shenime nga ekspozita e piktores Ikbal Bihiku ..nga skulptori Fuat Dushku

E poi ci domandiamo: Come mai i figli non ci ascoltano più?

Krijimtaria Letrare e Migjenit

Migjeni dhe na "t'Birtë e shekullit të ri"...

Prof. Dr. Koço Bihiku ne International Dictionary of Intellectual Historians

Prof. Dr. Koço Bihiku in the WorldCat - the world's largest library catalog