Nderim Dhimiter S.Shuteriqit by Prof. Dr. Koço Bihiku


Nderim Dhimiter S. Shuteriqit

Mbledhur dhe pergatitur nga Prof. Dr. Koco Bihiku;

Viti i botimit: 2004.
Botim i Akademise se Shkencave te Shqiperise. Instituti i Gjuhesise dhe i Letersise;

Redaktore: Besa Vila.
Faqe: 160


Kjo përmbledhje artikujsh u botua në përvjetorin e parë të vdekjes së Dhimitër S. Shuteriqit dhe në prag të 90- vjetorit të lindjes së akademikut, shkencëtarit dhe shkrimtarit, që mbetet një nga personalitetet më në zë të kulturës dhe të shkencës shqiptare.

Commenti

Post più popolari